Laminaat laten leggen door Marco uit Barneveld

Ben je toe aan een nieuwe vloer, maar vind je parket een te grote investering? Dan is laminaat een goede optie. Geschikt voor alle ruimtes in je huis: van woonkamer tot badkamer. Wij geven eerlijk advies en leggen het laminaat professioneel en secuur. Het resultaat is 100% strak. Met de juiste afwerking wordt de laminaatvloer een echte eyecatcher in jouw huis of bedrijfspand.

De voordelen van laminaat

Laminaat is voordeliger dan parket. Bovendien is het nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden. Een mooie laminaatvloer geeft dus dezelfde warme uitstraling. Laminaat werkt nauwelijks (geen naden dus) en is onderhoudsarm: vlekken zijn makkelijk te verwijderen. Krasjes en kleine beschadigingen zijn onzichtbaar te herstellen. Laminaat heeft goede isolerende eigenschappen en is prima geschikt voor vloerverwarming. En laminaat laat zich eenvoudig meeverhuizen.


Kies uit vele soorten, merken en kleuren

Welk laminaat is het meest geschikt voor jouw huis? Goede vraag. Bij Marco Parket krijg je gegarandeerd onafhankelijk en eerlijk advies; over het laminaat zelf en over de ondervloer. We zijn niet gebonden aan merken, maar we kunnen wél alle merken laminaat leveren. Ideaal, want je vindt bij ons dus altijd het laminaat in jouw smaak en voor jouw budget. Daarna leggen we de vloer, volgens onze hoge standaard. Marco Parket helpt je graag bij het maken van de juiste keuze in het ruime assortiment.


Laminaat laten leggen door Marco Parket

Wil je je laminaatvloer graag netjes en strak? Daar zorgen we voor! We gaan altijd voor een maximaal resultaat. Elk hoekje en naadje werken we zorgvuldig af. Daarin zijn we heel secuur. Waarom? Omdat we ons vak nou eenmaal zo goed mogelijk uitvoeren. Én omdat we jou graag zien glimlachen.


Bel vandaag nog voor advies en een offerte

Meer weten over de mogelijkheden van een laminaatvloer bij Marco Parket? Bel ons direct en we komen snel langs. Je krijgt van ons een eerlijk advies en een offerte.