Marco van Diermen: ervaren parketteur

Marco Parket is het bedrijf van Marco van Diermen, ervaren parketlegger met met bijna 35 jaar ervaring. Marco werkt voornamelijk voor particulieren en bedrijven in een straal van circa 30 kilometer rond Barneveld. Maar ook opdrachtgevers buiten de regio kunnen op hem rekenen. “Ik maak graag mensen blij met mijn vakmanschap.”


Van machinaal houtbewerker tot allround parketlegger

Marco is al sinds zijn 17e actief in de parketbranche. “Ik had mijn mavodiploma en wilde graag werken. Via een uitzendbureau kwam ik terecht bij een parketfabriek. Van parket had ik nog nooit gehoord; we kenden thuis alleen zeil en tapijt. Ik leerde alles over de productie en het logistieke proces. Ook leerde ik hoe ik machines moest afstellen en omstellen. Kortom: een mooie leerschool. Op mijn 19e werd ik machinaal houtbewerker en machineleider. En op mijn 21e werd ik leidinggevende van meer dan 50 collega’s. Ik heb dat een flink aantal jaren gedaan. Totdat mijn werkgever zei: ‘Jij moet de vloer op.’”

 

Neem vrijblijvend contact op met Marco voor vloer- of traprenovatie, het leggen van parket, PVC of laminaat, of het onderhoud van je vloer.

 


Nog meer Marco

Nederlands Kampioenschap Parketleggen

Marco werd parketlegger. Een vak dat hij zich snel en goed eigen maakte. Tijdens de Parket Vakdagen 2011 deed hij mee aan het Nederlands Kampioenschap Parketleggen. De opdracht: maak met diverse technische elementen een strakke patroonvloer. Met een mooi resultaat: 3e van Nederland. In datzelfde jaar verbeterde ik samen met collega’s het wereldrecord parketleggen, een strijd om vakmanschap en snelheid.”

Clown Marco

“Sinds 2015 run ik Marco Parket. Daarnaast heb ik ook een groot hart voor het vak CliniClown. Het is geweldig om zieke kinderen te laten lachen, ontspannen en genieten, al is het maar voor even. Uiteindelijk hoop ik mijn wens om dit ambacht, in welke vorm dan ook, te mogen vervullen. De overeenkomsten tussen beide? Mensen blij maken.”