Traprenovatie met houten trapbekleding

De trap is een van de meest belopen plekken van het huis. Niet verwonderlijk dat de trapbekleding op een gegeven moment toe is aan renovatie. Al eens gedacht aan trapbekleding van eiken? Marco Parket gebruikt massief eikenhout of kwaliteitsoverzetpanelen met een drie millimeter eiken toplaag om jouw trap mee te renoveren. Beide varianten zijn ook nog eens verkrijgbaar in 70 verschillende kleurtinten. Tenslotte kunnen ook de leuningen dezelfde uitstraling krijgen als de trap. Dit geeft een fantastische uitstraling en je trap is weer als nieuw!


De voordelen van houten trapbekleding

Of je nou een klassiek, landelijk of modern interieur hebt, hout past altijd. Robuust of juist verfijnd. Warm of juist wat koeler van uitstraling. Mat of glans. Hout laat zich ook prima combineren met vloerbedekking en keramische tegels. Hout is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Bovendien is houten trapbekleding makkelijk te reinigen. Wel heeft het hout periodiek onderhoud nodig. We kunnen de trapdelen in eigen beheer kleuren. Met als resultaat een trap waarvan de uitstraling perfect aansluit bij de vloer. Of juist een contrast vormt met het geheel.


Traprenovatie door Marco Parket

Er zijn nogal wat aanbieders van traprenovatie. Wil je graag verzekerd zijn van een strak resultaat? Dan kom je al gauw uit bij Marco Parket. Wij geven je eerlijk advies over kleuren en materialen. En gaan altijd voor 100% resultaat.


Wat kost een traprenovatie?

De kosten van renovatie hangt af van het type trap: een rechte trap, een trap met één bocht, een trap met twee bochten of een carrouseltrap. Ook hangt het af van het soort materiaal (parket of laminaat) en de kwaliteit van het materiaal. Een traprenovatie is altijd maatwerk. En dat geldt dus ook voor de kosten.


Bel vandaag nog voor advies en offerte

Meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie bij Marco Parket? Bel ons en we komen langs. Je krijgt van ons een eerlijk advies en een offerte.