Parket-renovatie

Is jouw parketvloer toe aan renovatie? Omdat er krasjes en beschadigingen in zitten? Vanwege kleurverschillen? Of omdat je graag een nieuwe look wilt? Ga niet zelf experimenteren. Want dat gaat al gauw ten koste van de levensduur van de vloer. Wat wel verstandig is: schakel een professional in.


Waarom parket-renovatie?

Veel mensen denken dat een parketvloer niet kan worden geschuurd. Dat kan inderdaad een probleem zijn bij goedkopere parketvloeren met een dunne toplaag van bijvoorbeeld 2 mm. Maar een parketvloer van goede kwaliteit (en dus een dikkere toplaag van bijvoorbeeld 4 mm of meer) kan 2 of 3 keer worden gerenoveerd. De parketteur schuurt namelijk niet meer dan 0,6 of 0,7 mm weg. Een goede kwaliteit parketvloer gaat dus 30 tot 45 jaar mee! Vloerrenovatie is de investering dus meer dan waard!


Houten vloer renovatie Marco Parket Barneveld

Van advies tot renovatie

Heb je plannen voor renovatie van jouw parketvloer? Dan komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. We horen dan ook graag alles over jouw ideeën. Welke tinten vind je mooi? We denken graag met je mee. Want te snel beslissen is niet verstandig.

 

Houten vloer schuren Marco Parket Barneveld

Schuren en afwerken

En dan? Aan de slag! Met professionele schuurmachines en stofafzuiging. Eventueel frezen we vooraf de v-groeven schoon. We schuren de vloer krasvrij; dat gebeurt stofarm. Daarna reinigen we de vloer. Tot slot zetten we de vloer in de lak of in de olie, wat jij graag wilt. Goed om te weten: een geoliede vloer mag tegenwoordig zeker zo vaak worden gedweild als een gelakte vloer.

Parketrenovatie Marco Parket Barneveld

Parket-renovatie

Een vloerrenovatie vereist niet alleen vakmanschap, maar ook precisie. Het is de kunst om krasjes, beschadigingen en kleurverschillen zorgvuldig weg te schuren, zonder dat er teveel van de toplaag wordt afgeschuurd. Want hoe dunner we schuren, hoe langer jouw parket meegaat. Dat vinden we mooi: anderen blij maken met ons vakmanschap.

 


Renovatie na waterschade of verbouwing

Heeft jouw vloer waterschade opgelopen en wil je de vloer laten renoveren? Dan nemen we eerst zorgvuldig de schade op. Na goedkeuring van de offerte, verwijderen we het beschadigde parket of laminaat. Na droging van de ondervloer, herstellen we de vloer. Wil je na een verbouwing het parket verlengen, zodat er over het hele vloeroppervlak weer één fraaie parketvloer ligt? Ook dat kan!


Bel vandaag nog voor advies en offerte

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vloerrenovatie bij Marco Parket? Bel vandaag nog en we komen langs. Je krijgt van ons een eerlijk advies en een offerte. Natuurlijk volledig vrijblijvend. Voel je dus vrij om contact op te nemen.